Szigetszentmiklós Őszi Sup Túra

Szigetszentmiklós Őszi Sup Túra

2023. szeptember 16. szombat 10:00

Szigetszentmiklós Őszi Sup Túra

Szigetszentmiklósra látogatunk, az indulás és érkezés ugyan azon a helyen lesz, mert most egy oda-vissza kört teljesítünk, körbejárjuk a környéket. Ide érdemes eljönni, aki még nem volt, mert mi sem gondoltuk volna első alkalommal, hogy itt ilyen szép a környezet és a táj. A part egyszerűen gyönyörű, belógó fűzfák, körbe nádasok zegzugos útvonalakkal és gyakorlatilag nincs sodrás és semmi hullám, csak csend és a természet.
Időpont/Date:
2023. szeptember 16. szombat 10:00
Találkozási pont/Meeting Point:
Szigetszentmiklós, Bíró Lajos utca és a Május 1. sétány sarka
https://goo.gl/maps/DrRSdNBz5ULEaHFy9
Aki még nem volt ilyen túrán most újfent kipróbálhatja, és ha nincs még Supod, akkor tőlünk még bérelhetsz is.
Távolság:
A táv 9-10 km, de most kicsit tovább megyünk, hogy új részeket is lássunk. A túra vége felé a tanösvényen megállunk egy jó lángosra éhesen.
Időtartam:
Egész napos túrára számítsatok, kb. délután 4-5 óra felé érkezünk meg. Találkozó az érkezés címén, Szigetszentmiklós, szombat 10:00 órakor, hogy időben visszaérjünk. Itt pumpálás és az előkészületek után elindulunk supolni. Útközben sörözés, borozás és csodáljuk a tájat a végén egy jó lángos
Ízelítő videó egy gyönyörű szép túráról: Itt
Aki jön, kérem, jelezze, de ne csak facebook-on, viszont azért ott is tegye meg; hanem vagy telefonon, +36 70 453 2414 vagy e-mail-en a info@kiteline.hu címre. Mindenkit megkérünk, hogy aki jön, az biztosra mondja, főleg aki sup-ot bérel, mert késői lemondás esetén más nem tud eljönni helyette, aki szeretne jönni, amennyiben kifogyunk a sup-okból. Mentőmellény kell mindenkinek és úszni tudás is szükséges.
Zaránd elérhetősége: +36 70 453 2414 info@kiteline.hu Akinek van SUP-ja az hozza, akinek nincs, no worry, mert mint már említettük mi viszünk jó párat, de jelezzétek, de lehet vásárolni is az alábbi linken!
https://kiteline.hu/termekkategoria/sup/

Részvételi díjak

FIGYELEM, a túra időpontja már elmúlt!

Csak SUP-ot bérelnél magadnak?

Nálunk a legjobb árakon bérelhetsz SUP-ot nyaralásra, hosszúhétvégére, vagy akár csak egy délutánra! Tekintsd meg ajánlatainkat! Tovább...
sup berles

További SUP Túráink

aug. 3.

Tiszafüred Sup Túra - Tisza tó

Idén nyáron is újra két napra megyünk, (bár aki szeretne, jöhet egy napra is ) mert egy nap kevés lenne rá, hogy megnézzük Tiszafüred csodálatos növény és állatvilágát. Mindkét nap két különböző útvonalon bejárjuk a lehető legtöbb és legszebb részeket ahol a legkevesebb motorcsónak van és szombat este egy jó bográcsozást is tartunk remek nyári hangulatban.
júl. 21.

Molnár-szigeti sup túra Halas Guszti érintésével

Most vasárnap egy számunkra új helyre megyünk supozni Várkony vezérletével nem messze Budapesttől a Molnár-szigetre. A sziget nagyon szép és mi még sosem voltunk, így újdonság lesz. Kivételesen nem sütögetni fogunk, hanem felevezünk a Halas Gusztiig és egy jó nagyot ebédelünk.
júl. 13.

Szigetközi Sup Túra - Két napos, campingezős, bográcsozós evezés egy csodálatos helyszínen

Idén ismét két napra megyünk Szigetköz csodálatos zegzúgos ágai közé, az egyik legkedveltebb viziút Magyarországon, mintha egy csodaszép labirintusban eveznénk. Mindkét nap két különböző útvonalon megpróbáljuk bejárni a lehető legtöbb és legszebb részeket, ami persze lehetetlen. Ha a vízállás magasabb, akkor szinte raftingolni is lehet majd egy két helyen 😉 hatalmas élmény akár kezdőknek is. Kiemelnénk a túra KEZDŐKNEK IS AJÁNLOTT ÉS CSALÁDOSOKNAK! Ha van egy túra, amit ne hagyj ki, akkor ez legyen az. Itt már voltunk párszor, de nagyon tetszett mindenkinek, így most ismétlünk. Nappal evezünk este meg lefekvés előtt bográcsozás, borozás, fröccsözés, sörözés és party a program együtt. A helyszínen van egy kemping és ott szállunk majd meg együtt. Mindenki foglaljon magának házat vagy sátor helyet, amit szeretne, de időben, mert a házak hamar elfogynak. Vadvíz kemping http://www.vadviz-kemping.hu/index.php?mkt=arkalkulator A környéken van lehetőség magán panziós szállásra is, de azt mindenkinek magának kell intéznie és szerintem nem olyan „feelinges” , mint együtt bográcsozni este a csapattal, így javaslom a sátrat, nem vagyunk cukorból 🙂 Lakóbusszal is be lehet állni. A reggelit a kemping nem tudja vállalni, de van egy büféjük, ahol mindenféle finomságot lehet kapni, pl. melegszendvics, rántotta, virsli, stb. A bográcsozást mi álljuk mindenki részére, de természetesen szívesen veszünk minden felajánlást alapanyagokban 🙂 Paprikás krumpli vagy lecsó lesz a menü a szervezők szája íze szerint elkészítve 😉 Aki szeretne segíteni az elkészítésben, ami ajánlott, mert nagyon jó móka pár fröccs és sör elfogyasztása közben, az hozzon lehetőleg akár kisebb tálat, kést vagy vágó deszkát, mert ebből sosem elég.
jún. 15.

Velencei tó – Madárrezervátum - Szúnyogsziget

A hétvégén végre, újra a Velencei tóra megyünk sup túrára, ha már beköszöntött a nyár. Régóta nem voltunk itt, pedig csodaszép a táj. Igazi nyarat jósol az időjós, 27 fok, szélcsend. Hát ilyenkor mit csináljon az ember, ha nem egy csodás természeti helyen evezzen, ahol bármikor be tud csobbanni a vízbe. A túra kétharmadánál eljutunk a Szúnyogszigetre a nádas labirintuson keresztül, ahol a Halászcsárdában megebédelünk, majd vissza evezünk a kiindulási pontra. Nem érdemes kihagyni ezt a hangulatos, zegzugos evezést.
jún. 9.

Szigetcsépi supolás Áporka érintésével - Ráckevei Dunaág

Június 9-én Szigetcsépre megyünk supozni a gyönyörű Áporka érintésével, egy nagyon hangulatos kis falucskába. Az idő tökéletes lesz, 29 fok körül, nyár, talán az első idén. Felfedezzük az itteni környezetet, és sokunknak új lesz, gyertek és csatlakozzatok
jún. 2.

Szentendre - Római-part Sup Túra

Az idei első Sup túránk június 2.-án, vasárnap a nagy Dunán Szentendrétől egészen a Római-partig, a Piroska utcáig tart, ahol majd az idei Budapest Sup Fesztivál is indul! Budapest Sup Fesztivál www.budapestsup.hu 2024. június 29. Ne feledjétek! Végre szép, igazán meleg időt mondanak, napsütés, sokaknak még másnap de igazi nyár :) ...mi kell még?!?! Útközben megállunk majd sütögetni egy kis szalonnát, de aki hoz magával csokit és banánt, nyugodtan megsütheti azt is ;) Aki még nem volt, annak jó tanács, hozz magaddal kis széket, kést, sütnivalót, esetleg gyufát és nyársat, ha van, abból is a teleszkópost. Aki jön és szeretne deszkát bérelni, mindenképpen szóljon majd időben, és jelezze Zarándnak, deszka van bőven! info@kiteline.hu +36 70 453 2410 Kezdők se féljenek a Dunától, a sodrás csak segít minket és bent egyébként sem érezni belőle semmit. A Duna ezen szakasza csodaszép, így érdemes velünk tartani.
szept. 16.

Szigetszentmiklós Őszi Sup Túra

Szigetszentmiklósra látogatunk, az indulás és érkezés ugyan azon a helyen lesz, mert most egy oda-vissza kört teljesítünk, körbejárjuk a környéket. Ide érdemes eljönni, aki még nem volt, mert mi sem gondoltuk volna első alkalommal, hogy itt ilyen szép a környezet és a táj. A part egyszerűen gyönyörű, belógó fűzfák, körbe nádasok zegzugos útvonalakkal és gyakorlatilag nincs sodrás és semmi hullám, csak csend és a természet.
szept. 2.

Ipoly - Vadregényes Sup Túra

Erre a sup túrára már nagyon régóta várunk! A hétvégén egy olyan helyre megyünk ahol nagyon régen voltunk. Az idő késő nyárias lesz, kellemes supozásra. Vadregényes evezésre számítsatok sekély vízben, néhol izgalmasabb pályával, igazi kaland. Érdemes eljönni, mert izgalmas lesz a túra A vízállás nem lesz magas, így elképzelhető, hogy a túra első szakaszát szkeg nélkül teljesítjük már ez is egy kaland önmagában.
júl. 29.

Rácalmási sup túra

Szombaton még nyár lesz és jó meleg, gyorsan kihasználjuk és egy olyan helyre szervezünk egy sup túrát, ahol még csak egyszer jártunk, legalábbis a mi csapatunk. Már számtalan helyen voltunk, sokan már számtalanszor is, bár még így sem unalmas, de néha kell egy kis újdonság, és ez a túra garantáltan ilyen lesz. A túrán keresünk majd egy helyet, ahol meg tudunk állni sütögetni. Hozzatok magatokkal sok vizet, mert meleg lesz és felszerelést sütögetéshez. Ha találunk egy lángosost, természetesen megállunk, bár arra kevés az esély J Kérünk mindenkit, bőségesen reggelizzen, nehogy már a túra elején eléhezzen, ugyanis inkább később étkezünk a túra folyamán. Meleg lesz, így nem kérdés, hogy a vízen a helyünk. Szombatra esett a választás, így kb. 32 fokban, reméljük helyenként árnyékban körbe evezzük a rácalmási szigetet, mely az elmondások szerint csodálatos. A rácalmási hídnál lesz a találkozó hely, mert itt úgyis ki kellene emelni a supokat, így ezt megspóroljuk és innen indulunk felfelé, hogy ne érjen meglepetés a sodrás miatt. Nem nagy a sodrás és a kiságon lehet felfelé evezni. A nagy Dunán lefelé csorgunk, de azért benézünk majd a zegzugos helyekre
júl. 15.

Visegrád – Szentendre szalonna sütögetős sup túra

Újra a Nagy Dunára megyünk, a Dunakanyarba, és mivel igazi nyár lesz, akár 32 fok is, ezért érdemes vízre szállni és velünk tartani. Egészen Visegrádig megyünk, ahol elcsúszunk a vár alatt, átevezünk egy csodálatos szigetre, egy csendesebb helyen szalonnát sütünk és betévedünk pár elhagyatottabb igen szép részére a Dunának, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a pilisi hegyekre. Ezt az élményt most ne hagyd ki!

+36 70 453 24 14

Átvételi Pont

Rugalmas nyitvatartás megegyezés alapján napközben hétvégén és hétköznap egyaránt